A ház teste

Liaporkő, szigetelőhabbal kitöltve:
A LIAPOR - alapkő megfelel minden statikus elvárásnak a többszintes épitkezéseknél is. A magas hőszigeteltségű 36,50cm-es kő a habbal kitöltött kamrák által  eléri a 0.22 K értéket. Nedvesség szabályozása önálló, nincs külső szigeteléssel akadályozva.
Légzáróság:
Légzártságot biztosít, és megakadályozza a nedvesség beszivárgását. Meggátolja a meleg nedves és a hideg külső levegő találkozását, ezáltal nem keletkezik kondenzvíz lecsapódás a falon. Reflektálja a meleg sugárzást befelé.
Szerelvényezés:
Itt találhatóak a különböző vezetékek, kapcsolók stb. anélkül, hogy hőtechnológiailag csökkentené a falazat és a légzáróság szintjét. Lehetőséget ad későbbi szerelvényezésre és bútorok, szekrények felszerelésére anélkül, hogy megsérülne a légzáróság szintje. Az extra szigetelés által - különböző minőségben - a külső fal eléri a 44 cm vastagságot. A szerelvényezés szintjén található egy levegőréteg, mely meleg leadása nélkül levegőcirkulációval keletkezik.
Részletmegoldások:
Biztosítják a meleghidak szabadságát.
Ablakfelépítés:
Fa - alumínium ablakok háromszorosan üvegezve, belül elhelyezkedő rolóval. A Thermhaus ablakrendszer optimálisan össze van egyeztetve a falfelépítés rendszerével. A háromszoros üvegezés biztosítja a minimális meleg kitávozást. Az ablakok nagysága szabadon tervezhető. Az alumínium keret kívülről karbantartásmentességet , a fa ablak belülről  komfortosságot biztosít. Az üvegek között árnyékoló roló található, ami véd a napsütéstől.
1 - Gipszkarton 12,5mm

2 - OSB lemez 15mm

3 - Reteszelő szigetelés
     40mm

4 - Légzáró szint
     (szálszegény rugalmas
     massza)

5 - Magas hőszigetelésű kő
     365 mm

6 - Cementvakolat 15 mm
Fa ablak dupla izolált
     üvegezéssel
Roló, árnyékolásra
Porszűrő betét
Alumínium külső szárny
     szimpla üvegezéssel
Dupla tömítő szegély